Jumat, 03 Juni 2011

Food Tradisional Indonesia

Kuliner Indonesia


Growth and development of culinary business inIndonesia today is very rapid, as evidenced by theproliferation of outlets branded food outlets bothlocal and famous brand of class shaped snacks orrestaurant. Call it the Meatball, Soto, Rawon,Pecel, Lotek, Gado Gado, duck, fried noodlesJava, Gudeg, Fried Rice, Chinese Foods, whichdominates the fast food business and food quiteheavy. Now for the class snack or snack you will definitely know the name of Jogja usual bakpiamade ​​for food by the by, then there are chips fromGodean eel, fried mushrooms, and Tela Tela whorecently has become a favorite snack or meal inYogyakarta.
and to fellow colleagues who have an idea about the culinary outside Yogyakarta, we share here, well, let us complete info deh. Besides culinaryfood fairly heavy, of course, many traditional foodsthat are categorized as snacks or snack. For example tela-tela of Yogyakarta, PalembangPempek, Gethuk Purwokerto, Cilacap Mendoan,Betawi egg crust, and much more.

Do you have a culinary reference that you thinkgood, tasty, and maknyus to visit? Pleasecomment at the end of this lens.

Congratulations berkuliner


Tidak ada komentar:

Posting Komentar